Державна прикордонна служба України змінює підходи до організації діяльності

НАЗАД
27 жовтня 2014 13:10

Державна прикордонна служба України розпочинає підготовку до проведення кардинальних реформ у відомстві.  

Державна прикордонна служба України розпочинає підготовку до проведення кардинальних реформ у відомстві. Основна мета змін – привести структуру Державної прикордонної служби України у відповідність до реалій сьогодення, максимально позбутися корупційних проявів та очистити структуру від тих, хто неспроможний іти даним шляхом. Час вимагає зміни підходів до організації роботи і Держприкордонслужба не хоче і не буде пасти задніх у цьому процесі.

В основі діяльності реформованого відомства має стати військовослужбовець-прикордонник, його підготовка, всебічне забезпечення та соціальний захист. В свою чергу громадяни під час перетину кордону мають відчувати себе захищеними та подорожувати з максимальним комфортом. Також реформа відомства матиме за мету посилити протидію контрабанді та організованій злочинності на державному кордоні.

З метою реалізації задуманого в Адміністрації Державної прикордонної служби України вже створена робоча група, яка опрацює дорожню карту реалізації реформ. Анонсовані у відомстві зміни направлені на виконання в межах компетенції Мирного Плану Президента України та «Стратегії реформ – 2020».  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси